Shroomwell

Anna lahjaksi tai kiitokseksi hyvästä työstä pala pohjoisen metsien tarjoamaa elämän Eliksiiriä.

Immuno Elixir on tyylikäs ja terveellinen liikelahja, josta  yrityksesi muistetaan varmuudella. Immuno Elixir tuo saajalleen roppakaupalla terveyteen ja jaksamiseen vaikuttavia luonnon omia tehoaineita, jotka voi parhaassa tapauksessa inspiroida tekemään jatkossa parempia ravitsemukseen liittyviä valintoja. Kurkkaa valikoima tästä

Upea kartonkinen lahjapakkaus kätkee sisälleen toiminnallisten lääkesienten, inkiväärin ja vitamiinien sekä hedelmien yhdistelmän. Elixirit maistuvat hyvältä ja ne on helppo ottaa shottina vaikka aamiaisen yhteydessä. Pakkausten ympärille voimme toimittaa kartonkisen vyötteen, johon saat helposti viestisi ja vaikka yrityksesi logon.

Arvot jotka sopivat kaikille ja vielä hiukan enemmän

100 vuotta vanhan reseptin nerokkuus piilee toiminnallisten lääkesienten ja vitamiinien yhteisvaikutuksessa. Päämakuja on viisi, joissa jokaisessa on eri hedelmien, marjojen ja yrttien tuomat vahvat C-vitamiinipitoisuudet.

Antamalla lahjaksi vahvan immuunijärjestelmää tukevan tuotteen, lisäät roppakaupalla  työhyvinvointia. Nappaat samalla myös lahjan saajan mukaan seuraamaan lähietäisyydeltä merkittäviä ekologista hankkeita vesistöjen puhdistamisesta aina hiilinielun sekä vesivarantojen kasvattamiseen.

Huomioitavaa:

Immuno Elixirit eivät vaadi kylmäketjua ja niiden säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä on pullottamisesta keskimäärin 3 vuotta. Kaikkien Immuno tuotteiden pohjana on käytetty inkivääriä pakurikääpää ja tai shiitaketta.

Laita viestiä: asiakaspalvelu@fona.fi

Tai soita suoraan:  Henkka, 0407206173

Voit jättää myös yhteystietosi alle, niin otamme yhteyttä muutaman päivä kuluessa.

Scroll to Top